Προχωρημένα μαθήματα Φυσικής Σωματιδίων (για μαθητές Λυκείου) 7 Μαρτίου – 17 Απριλίου 2019

Για την περιοχή της Αθήνας, δηλαδή Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” και ΕΜΠ, η διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής είναι η ακόλουθη: Ο υπεύθυνος καθηγητής από κάθε ενδιαφερόμενο Λύκειο θα πρέπει να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα με τα στοιχεία του Λυκείου και τα ονόματα -το πολύ- πέντε (5) μαθητών (και 3 αναπληρωματικών) που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Στην περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπερνούν τον αριθμό που μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε Ίδρυμα, θα γίνει προσπάθεια να αντιπροσωπεύονται αναλογικά όλες οι Διευθύνσεις και όλοι οι τύποι σχολείων (δημόσια και ιδιωτικά). Επίσης, τουλάχιστον το 50% των μαθητών που θα συμμετέχουν θα είναι από σχολεία που δεν είχαν συμμετάσχει στην περσινή αντίστοιχη εκδήλωση. 
Σημειώνεται ότι ο υπεύθυνος/συνοδός καθηγητής μαθητών που θα επιλλεγούν, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ αυτόματα στην εκδήλωση για τους καθηγητές. Για την συμμετοχή καθηγητών στη αντίστοιχη εκδήλωση, δείτε την επόμενη παράγραφο. 

Η διαδικασία για τους καθηγητές (ανεξάρτητα αν μαθητές του Λυκείου τους είτε έκαναν αίτηση ή όχι) είναι ανάλογη. Θα πρέπει να συμπληρωθεί η αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα.

Δείτε αναλυτικά τις φόρμες συμμετοχής και τις σχετικές πληροφορίες.