Τοπικός Διαγωνισμός EUSO – Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών 2020

Η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε.) προκηρύσσει, υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. ,Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για την επιλογή ομάδων μαθητών που θα συμμετάσχουν στην 18η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών (18th European Union Science Olympiad ? EUSO 2020) που θα πραγματοποιηθεί στην Τσεχία, από 10 έως 16 Μαΐου 2020.

Ο Τοπικός Διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 από 09:00 έως 13:00 στο Ε.Κ.Φ.Ε. Ηλιούπολης και στα εργαστήρια 5ου ΓΕΛ Ηλιούπολης, Βουλιαγμένης 525 & Παπαναστασίου (στάση ΜΕΤΡΟ Αλίμου).

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν φυσικές επιστήμες στο Λύκειο να συμμετάσχουν ενεργά στη διοργάνωση του διαγωνισμού, επιλέγοντας και προετοιμάζοντας κατάλληλα την τριμελή ομάδα μαθητών που θα εκπροσωπήσει το σχολείο τους. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές Λυκείου που γεννήθηκαν μετά την 01-01-2003.

Για την αρτιότερη οργάνωση του τοπικού διαγωνισμού, παρακαλούμε να αποστείλετε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του αντίστοιχου ΕΚΦΕ μέχρι την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019:

α) τα ονοματεπώνυμα και την τάξη των τριών μαθητών της ομάδας του σχολείου σας, που θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό, β) τα ονοματεπώνυμα και την ειδικότητα των υπευθύνων καθηγητών που θα τους εκπαιδεύσουν, γ) τα ονοματεπώνυμα των εκπαιδευτικών που θα συνοδεύσουν τους μαθητές την ημέρα του διαγωνισμού.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση.