Προκήρυξη τοπικού διαγωνισμού πειραμάτων

Τα Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Αμπελοκήπων και Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε.), διοργανώνουν Τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό Πειραμάτων. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 από 09:00 έως 13:30 στο Ε.Κ.Φ.Ε. Ηλιούπολης και στα εργαστήρια του 5ου ΓΕ.Λ. Ηλιούπολης, Βουλιαγμένης 525 & Παπαναστασίου (πλησίον στάσης ΜΕΤΡΟ Αλίμου). Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν τριμελείς ομάδες μαθητών και μαθητριών της Α’ και Β’ Λυκείου των σχολείων ευθύνης των ΕΚΦΕ Αμπελοκήπων και Ηλιούπολης.

Οι μαθητές/τριες που θα απαρτίσουν τις ομάδες πρέπει να έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/2006.

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν την πρόθεσή τους συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη δήλωση και να την αποστείλουν με email στο οικείο Ε.Κ.Φ.Ε. μέχρι την Πέμπτη 01-12-2022. Κάθε σχολείο μπορεί να στείλει στον διαγωνισμό μία τριμελή ομάδα μαθητών.

Αποστέλλουμε συνημμένα την έγκριση της ΔΔΕ, την προκήρυξη του διαγωνισμού, τη φόρμα συμμετοχής, την υπεύθυνη δήλωση γονέα και τον κατάλογο οργάνων και πειραματικών διατάξεων με τα οποία πρέπει να είναι εξοικειωμένοι οι μαθητές.

Παρακαλούμε οι Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ04.

Η έγκριση της ΔΔΕ Α Αθήνας.

Πληροφορίες Διαγωνισμού.

Διατάξεις – Όργανα.

Υπεύθυνη Δήλωση.

Στοιχεία Ομάδων (αρχείο pdf, αρχείο κειμένου).