Εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων της πρώτης φάσης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού EUSO 2015

«Εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων σε μαθητές(ριες), εκπαιδευτικούς και  Σχολεία της πρώτης φάσης του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πειραμάτων για την επιλογή ομάδων μαθητών που θα συμμετάσχουν στη 13η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών EUSO 2015»

Μετά την ολοκλήρωση του έργου της  Επιστημονικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή του τοπικού μαθητικού πειραματικού διαγωνισμού (Α΄ Φάση Πανελλήνιου), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, τα ΕΚΦΕ Αμπελοκήπων, Ομόνοιας, Ηλιούπολης και Ν. Φιλαδέλφειας σε συνεργασία με τους σχολικούς συμβούλους ΠΕ04 Κ. Καφετζόπουλο, Ε. Κρητικού και Ν. Μπισκετζή της Α΄Δ.Δ.Ε Αθήνας, οργανώνουν εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15/1/2015  και ώρα 11:30-14:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑΛ Αθήνας, Αχιλλέως 37 ? 41 & Μυλλέρου 10436 Μεταξουργείο Σταθμός Μετρό Μεταξουργείο).

Στην τελετή είναι προσκεκλημένοι οι μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, οι καθηγητές που τους προετοίμασαν και οι διευθυντές των σχολείων αυτών.